Autor: Ehitusuudised • 11. märts 2021

Rail Baltica värbab ajutisi eksperte

RB Rail AS allkirjastas lepingud ekspertide kaasamises erinevatele ametikohtadele, mis on seotud insenerieriala, projektijuhtimise, tervise, turvalisuse ja keskkonnaga.

Rail Baltic Estonia juhatuse esimees Tõnu Grünberg
Foto: Raul Mee

Rail Baltica ühisettevõte RB Rail AS sõlmis kaks kahe aasta pikkust lepingut, et tagada projekti jaoks ajutine professionaalne personal. Lepingud sõlmiti ühispakkujatega Linum Consult Ltd ja Brunel Energy Europe BV ning ettevõttega EWI Recruitment.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785