Autor: Ehitusuudised • 10. märts 2021

Inimesed mõtlevad enam remondile ja või lausa uue eramaja soetamisele

Pankade sõnul on koroonakriis mõjutanud kodu kvaliteeti tõstvaid soove, nagu koduremont või lausa suurema eluruumi soetamisele.
Foto: Andres Haabu

Bigbank Eesti äriüksuse juhi Jonna Pechteri sõnul pole koroonakriisi teise lainega seoses tarbimislaenude maksekäitumine halvenenud, küll aga on keskmine laenusumma suurenenud ning teatud tüüpi laenutaotlused hüppeliselt kasvanud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785