Autorid: Urve Vilk, Eva Kiisler • 17. detsember 2020

Kaitseinvesteeringute keskus panustab lähiaastatel ehitusse 50 miljonit aastas, vajadus oleks suuremgi

“Kui vaatame, mis investeeringud meil järgnevatel aastatel tulevad, siis on maht küllaltki stabiilne, umbes 40+ miljonit aastas, millele lisandub n-ö liitlaste raha,” kinnitab Riigi Kaitseinvesteeringute Keskuse taristuosakonna juhataja Kristo Külljastinen, et keskusel on kavas suunata hoonete ja taristu ehitamisse enam kui 50 miljonit eurot aastas.
Riigi Kaitseinvesteeringute Keskuse taristuosakonna juhataja Kristo Külljastinen
Foto: Raul Mee, fotograaf

Tänu tegevuste standardiseerimisele on Riigi Kaitseinvesteeringute Keskus suutnud kokku hoida nii kinnisvara ehituse kui ka selle korrashoiu pealt.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785