Autor: Urve Vilk, Ehitusuudiste kuukirja toimetaja • 23. november 2020

Ees on ootamas raskemad ajad

Nii mõnegi teise sektoriga võrreldes on ehitusettevõtetel sel aastal läinud üsna hästi, aga valmis ollakse turumahu suuremaks languseks.
Ramm Ehituse juhatuse liikme Priit Raua sõnulon neil selle aasta käibenumbrid languses.
Foto: Eiko Kink

ASi Oma Ehitaja juhatuse liikme Kaido Fridolini sõnul on täna teadmatust rohkemgi, kui oli kevadel. “Meie tegutseme põhimõtteliselt kahes valdkonnas: üks pool on hoonete ehitus tellijatele, olgu tegu siis eratellija või riigihangetega, ja teine pool on kinnisvaraarendus ning saame sel aastal ilusti hakkama. Kuigi päris paljud asjad, mida alustada tahtsime, on ebaselgusest tulenevalt takerdunud,” kirjeldab Fridolin.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785