Autor: Martin Johannes Teder • 6. november 2020

Ettevõtja: ehitus kardab uut aastat

Paide MEKi tegevdirektor Janek Lohu näeb, et kõigil on uue aasta ees hirm.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja / Scanpix
Merko Ehituse ja Nordeconi avaldatud kolmanda kvartali tulemused näitavad, et koroonaviirus pole ehitussektorit veel haaranud. Uue aasta ees on aga põhjust hirmu tunda, räägib Järvamaa ehitusettevõtja.

„Otsest mõju, et kuskil on piirangud ja üks-kaks meest lastakse väravast sisse – sellist asja ei ole. Pigem on olnud selline kaudne mõju läbi hirmude,“ rääkis Järvamaal asuva peatöövõtja Paide MEKi tegevdirektor Janek Lohu. Uut aastat kardavad aga tema sõnul kõik.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785