Autor: Anu Lill • 5. november 2020

Merko Ehituse puhaskasum peaaegu kahekordistus

Korteriehituse kasv portfellis ja Vilniuse projektide edukas müük tõi kolmandasse kvartalisse kasumihüppe.
Foto: Andras Kralla
Merko Ehitus teatas täna börsile, et suutis kolmandas kvartalis kasvatada eelmise aasta sama perioodiga võrreldes käivet 8,6%, puhaskasumi kasvuks oli aga suisa 92%.

„Suurema osa tänavusest kasumist on andnud korterite müük varem käivitatud projektides. Enim müüsime kortereid Vilniuses, kus realiseerus viimase paari aasta hea töö tulemus. Korteriarenduse osakaal meie äris on kasvanud, mistõttu kvartali tulemused võivad oluliselt varieeruda, sõltuvalt sellest, millal projektid valmivad,“ ütles ASi Merko Ehitus juhatuse esimees Andres Trink.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785