Autor: Ehitusuudised • 26. oktoober 2020

Roofit.solar võistleb Euroopa keskkonnaauhinna nimel

Euroopa Komisjon on valinud Eestis arendatud päikesekatuste tootja Euroopa parimate ettevõtete hulka.
Roofit Solar keskendub järgmisel aastal ekspordile ja kaugematele sihtturgudele.
Foto: Liis Treimann

Eestis leiutatud elektrit tootvaid metallist katuseid on viimase aasta jooksul paigaldatud üle 100: peamiselt Eestis, kuid ka Rootsis, Taanis, Norras, Saksamaal, Austrias ja Poolas. Järgmisel aastal keskendub ettevõte peamiselt ekspordile Euroopasse ja ka kaugematele sihtturgudele, kuna nõudlus ehitisintegreeritud päikesepaneelide järele on maailmas kiirelt kasvav.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785