Autor: Ehitusuudised • 13. oktoober 2020

Haaberstis tehti miljoni euro eest korda 20 teeobjekti

Taastusremonttööde käigus uuendati Haabersti linnaosas kõnniteede asfaltkatteid 9700 ja sõiduteede asfaltkatteid 3700 ruutmeetri ulatuses ning paigaldati kõnniteedele ca 1600 jooksvat meetrit uusi äärekive.
Foto: Haabersti linnaosavalitsus

Haabersti linnaosavanem Andre Hanimägi sõnas, et sel aastal investeeriti kvartalisiseste teede korrastamisse rohkem kui eelmisel ja üle-eelmisel aastal kokku.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785