Autor: Mariliis Pinn • 7. oktoober 2020

Tehnikauuendus tõi tee-ehitajale edu

Eelmine aasta oli Taristuehituse TOPIs teisele kohale tulnud OÜ MKM Infra jaoks edukas aasta, mil uuendati masinaparki ja koolitati kolleege. “See aasta on olnud oluliselt keerulisem,” ütleb ettevõtte juhatuse liige Madis Prikk, et täna on tulevikku kõigil raske ennustada.
Foto: Urmas Luik / Parnu Postimees

Mullu kasvas MKM Infra müügitulu enam kui poole võrra, puhaskasum kasvas koguni 87%, 241 666 eurolt 452 742-le.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785