Autor: Ehitusuudised • 2. oktoober 2020

Vaata pakkumusi! Eesti Teede eest pakuti ligi 20 miljonit

Eesti Teede 1. oktoobrini kestnud enampakkumisel näitasid teehooldusfirma ostuks huvi üles mitmed Eesti ning välismaa ettevõtted. Viiest pakkumuse teinust parimaks osutus Verston Holdingu enam kui 19 miljoniline pakkumus, mis oli alghinnast suurem kolme miljoni võrra.
Foto: kaarel tigas

Eile pärastlõunal toimunud pakkumiste avamise tulemused kinnitas majandus- ja taristuminister täna ning selgus enampakkumise võitja.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785