Autor: Ain Alvela • 22. september 2020

Viimane riigi käes olev mohikaanlane läheb peagi erakätesse

Kevadel väljakuulutatud ASi Eesti Teed müük jõuab lõpusirgele, sest 1. oktoobril kukub ostupakkumiste tegemise tähtaeg.
Foto: kaarel tigas

Pikalt räägitud ASi Eesti Teed müük saab nüüd lõpuks võimalikuks, sest omal ajal kunagistest teedevalitsustest moodustatud riigifirma tegutseb juba viimased kolm aastat täielikult vabal turul, konkureerides võrdsetel alustel erasektori ettevõtetega.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785