Autor: Ehitusuudised • 21. september 2020

Verston kolis asfalditehase Viljandimaale Pombre karjääri

Teedeehitusfirma Verston Ehitus kolis augusti lõpus oma mobiilse asfalditehase Viljandi vallas Lolu külas asuvasse Pombre II kruusakarjääri.
Foto: Verston Ehitus

Tehases hakatakse peatselt tootma asfalti Verstoni poolt rekonstrueeritavale Nõmme-Mustla vahelisele teelõigule, kuid tehase ja masinate kohalolek tagab parema hinnaga tööd ka teistele piirkonna tellijatele.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785