Autor: Urve Vilk • 10. september 2020

Taristuehituse TOP: tihe konkurents surub tegevust ebamõistlikuks

Taristuehituse mahud pole tänu riigitellimuste suurele osakaalule palju vähenenud, ent konkurents on tihe ja hinnad pakkumistel aina madalamad, nii et tegevus ei pruugi kohati ettevõtete jaoks enam jätkusuutlik olla.
Foto: Andres Haabu

ASi TREV-2 GRUPP juhatuse esimees Sven Pertens ütleb, et koroonakriisi mõjud on taristusektoris avaldunud vähem kui ehk mõnes teises sektoris, ent teatud mõju on siiski olemas. See on nagu Hiina needus, lisab ta. “Et sa elaksid huvitavatel aegadel, ja ka meil on huvitavad ajad kohe kätte jõudmas.”

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785