Autor: Ehitusuudised • 9. september 2020

Algas konkurss „Aasta Ehitaja 2020“

Eesti Ehitusettevõtjate Liit (EEEL) kuulutas välja konkursi „Aasta Ehitaja 2020“, mille tulemusena selgitatakse välja tänavune parim ehitusjuht.
Aasta Ehitajaks 2019 valiti Sergei Strigin.
Foto: Raigo Pajula

Konkursi eesmärk on propageerida ehitaja ametit ja tunnustada oma ala parimaid, kelle tööle on andnud oma tunnustuse nii tema poolt juhitud ehitusobjekti tellija, arhitekt, projekteerija kui ka omanikujärelevalve teostaja.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785