Autor: Eva Kiisler • 27. august 2020

Veiko Veskimäe: taristuehitajad loodavad tarkadele investeeringutele

Hoogne kinnisvaraarendus erasektoris on toonud turule ka rohkem väiksemaid taristuobjekte. See on loonud fooni uute väiksemate ettevõtete tekkeks. Lisaks on sektoris väga tihe konkurents, mis avaldab mõju hindadele, märgib Verston Ehituse juhatuse esimees ja Eesti Asfaldiliidu juhatuse liige Veiko Veskimäe värskelt ilmunud Äripäeva Infopanga taristuehituse konkurentsiraportis.
Foto: Verston Ehitus

Järgneb intervjuu Veiko Veskimäega.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785