Autor: Ehitusuudised • 19. august 2020

Tallinna siselinna kalmistuhoone sai nurgakivi

Täna paigaldati Siselinna kalmistuhoonele Toonela teel nurgakivi. Uus hoone avatakse tuleva aasta juunis.
Foto: Ksenja Kurs

Abilinnapea Eha Võrgu sõnul kerkib Toonela tee idapoolsele osale uus multifunktsionaalne kalmistuhoone, mis koosneb klienditeenindussaalist koos administratsiooni ja registrihalduse tööruumiga ning tseremooniaruumist.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785