Autor: Ehitusuudised • 10. august 2020

Narvas peeti teenistuskoerte eluhoone sarikapidu

Reede, 7. augusti pärastlõunal tähistati Narva piirivalve kordonis teenistuskoerte eluhoone ja harjutusväljaku sarikapeoga hoone maksimaalse kõrguse saavutamist. Kauaoodatud teenistuskoerte kodu ja treeningpaiga ehitustööd on graafikus ja valmivad Riigi Kinnisvara juhtimisel selle aasta lõpuks.
Foto: RKAS

Piduliku sündmuse eesmärgiks oli kostitada ehitajaid, luues rahvapärimuse kohaselt seeläbi head suhted majavaimuga ning tagades hoonele hea õnne. Sarikat käisid alla toomas ning ehitajat tänamas Ida prefektuuri prefekt Tarvo Kruup, Narva kordoni juht Raivo Metsma, Riigi Kinnisvara kinnisvaraarenduse direktor Mihkel Mäger ning Scandec Ehituse juhatuse liige Aivo Raud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785