Ehitusuudised  • 10 august 2020
Uudised
Ainult tellijale

Narvas peeti teenistuskoerte eluhoone sarikapidu

Reede, 7. augusti pärastlõunal tähistati Narva piirivalve kordonis teenistuskoerte eluhoone ja harjutusväljaku sarikapeoga hoone maksimaalse kõrguse saavutamist. Kauaoodatud teenistuskoerte kodu ja treeningpaiga ehitustööd on graafikus ja valmivad Riigi Kinnisvara juhtimisel selle aasta lõpuks.

Foto: RKAS

Piduliku sündmuse eesmärgiks oli kostitada ehitajaid, luues rahvapärimuse kohaselt seeläbi head suhted majavaimuga ning tagades hoonele hea õnne. Sarikat käisid alla toomas ning ehitajat tänamas Ida prefektuuri prefekt Tarvo Kruup, Narva kordoni juht Raivo Metsma, Riigi Kinnisvara kinnisvaraarenduse direktor Mihkel Mäger ning Scandec Ehituse juhatuse liige Aivo Raud.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785