Autorid: Allan Rajavee, Rivo Sarapik • 7. august 2020

Nordeconi juht: poolmuidu ei saa ehitusturul midagi

Nordeconi juht Gerd Müller.
Foto: Raul Mee
Nordeconi juht Gerd Müller selgitas Äripäeva Raadio hommikuprogrammis, millest ettevõtte poolaastatulemus kõneleb. "Ehitusel selles mõttes läks väga-väga hästi, et ka kõige karmimal isolatsiooniajal tegelikult enamus, et mitte öelda praktiliselt valdav osa kõigist ehitustegevusest siiski jätkus," tõi ta välja.

Nordeconi tegevjuhi Gerd Mülleri sõnul on teise kvartali tulemused täiesti ootuspärased ja nendesse väga kinni jääda ei tasu, kuna suuremad ehitusettevõtted ehitavad täna neid projekte, mis on sõlmitud enne koroonakrisi algust. "Tänasel hetkel ehitusettevõtetel peabki minema hästi veel. Et see langus ei ole sellesse sektorisse lihtsalt jõudnud," ütles Müller Äripäeva raadio hommikuprogrammis.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785