Uudised
Ainult tellijale

Nordeconi juht: poolmuidu ei saa ehitusturul midagi

Nordeconi juht Gerd Müller.  Foto: Raul Mee

Nordeconi juht Gerd Müller selgitas Äripäeva Raadio hommikuprogrammis, millest ettevõtte poolaastatulemus kõneleb. "Ehitusel selles mõttes läks väga-väga hästi, et ka kõige karmimal isolatsiooniajal tegelikult enamus, et mitte öelda praktiliselt valdav osa kõigist ehitustegevusest siiski jätkus," tõi ta välja.

Nordeconi tegevjuhi Gerd Mülleri sõnul on teise kvartali tulemused täiesti ootuspärased ja nendesse väga kinni jääda ei tasu, kuna suuremad ehitusettevõtted ehitavad täna neid projekte, mis on sõlmitud enne koroonakrisi algust. "Tänasel hetkel ehitusettevõtetel peabki minema hästi veel. Et see langus ei ole sellesse sektorisse lihtsalt jõudnud," ütles Müller Äripäeva raadio hommikuprogrammis.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785