Autor: Indrek Mäe • 21. juuli 2020

Nordecon vangerdab juhatuses

Nordecon vangerdab juhatuses.
Foto: Andras Kralla
Seoses Nordeconi struktuurimuudatustega toimuvad muudatused ettevõtte juhatuses ning määratakse kaks prokuristi.

Nordeconi struktuurimuudatusega jaguneb müügi ja ettevalmistuse valdkond kaheks divisjoniks – projekteerimine ja kinnisvaraarendus ning eelarvestamine ja eriosad. Sellega seoses lõpevad juuli viimase päevaga Ando Voogma volitused Nordeconi juhatuse liikmena.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785