Uudised
Ainult tellijale

N.R. Energy ehitab Rõngusse 1,5 miljoni eurose hakkpuidul töötava katlamaja

N.R. Energy ehitab Tartumaale Rõngusse uue 1,5 miljonit eurot maksva hakkpuidul töötava kaasaegse katmaja, mis on tänasest keskkonnasõbralikum ning aitab tänu efektiivsusele küttekuludelt kokku hoida.

Foto: NR Energy

Elva vallavalitsus andis katlamajale ehitusloa juuni lõpus ja hoone peaks lõplikult valmima tänavu novembri lõpuks. N.R. Energy juhataja Ahto Tisleri sõnul on tööd siiski korraldatud nii, et uus katlamaja on valmis sooja tarnima juba septembris ehk uus küttehooaeg saab alata tõrgeteta. „Väikses asulas ei tasu põlevkivi kütteõlil töötav katlamaja tänapäeval enam ära. Uus katlamaja töötab peamiselt hakkpuidul, mis on oluliselt ökonoomsem ja keskkonnasõbralikum,“ märkis Tisler.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785