Autor: Ehitusuudised • 15. juuli 2020

N.R. Energy ehitab Rõngusse 1,5 miljoni eurose hakkpuidul töötava katlamaja

N.R. Energy ehitab Tartumaale Rõngusse uue 1,5 miljonit eurot maksva hakkpuidul töötava kaasaegse katmaja, mis on tänasest keskkonnasõbralikum ning aitab tänu efektiivsusele küttekuludelt kokku hoida.
Foto: NR Energy

Elva vallavalitsus andis katlamajale ehitusloa juuni lõpus ja hoone peaks lõplikult valmima tänavu novembri lõpuks. N.R. Energy juhataja Ahto Tisleri sõnul on tööd siiski korraldatud nii, et uus katlamaja on valmis sooja tarnima juba septembris ehk uus küttehooaeg saab alata tõrgeteta. „Väikses asulas ei tasu põlevkivi kütteõlil töötav katlamaja tänapäeval enam ära. Uus katlamaja töötab peamiselt hakkpuidul, mis on oluliselt ökonoomsem ja keskkonnasõbralikum,“ märkis Tisler.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785