Autor: Eva Kiisler • 7. juuli 2020

Oma Ehitaja: kavatseme uued arendusprojektid käivitada aasta lõpus

89 % Oma Ehitajast kuulub Tiit Kuulile.
Mullu kasumi pea kahekordistanud Oma Ehitaja juhid ennustavad, et kuigi tänavu jääb ehitusturu maht mullusele tasemele, tuleb pikemas perspektiivis tuleb kahjuks arvestada ehitusmahtude olulise vähenemisega. Pikalt muret teinud sisendhinnad aga langevad.

"Konkurents ehituse peatöövõtuturul oli sarnaselt varasemate aastatega pingeline ning projektide riskid suured ja kasumimarginaalid madalad, seetõttu keskendus AS Oma Ehitaja 2019. aastal rohkem enda poolt arendatavate projektide realiseerimisele ja ettevalmistusele. Eesmärk oli tagada selles valdkonnas stabiilset mahtu järgnevateks aastateks," kirjutavad ettevõtte juhid Kaido Fridolin, Tõnu Kull ja Külli Tapupere majandusaasta aruandes.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785