Uudised
Ainult tellijale

EKELi juhatuse esimeheks valiti Keijo Vaher

Eesti Ehituskonsultatsiooniettevõtete Liidu (EKEL) uue juhatuse esimesel koosolekul valisid liikmed endi hulgast juhatuse esimeheks Sweco Projekt AS tegevjuhi Keijo Vaheri ning aseesimeheks KOKO arhitektid OÜ tegevjuhi Merike Rannu.

Sweco Projekt AS tegevjuht ja EKEL juhatuse esimees Keijo Vaher  Foto: RASMUS KOOSKORA

Äsjavalitud juhatuse esimehe sõnul on liidu sihiks endiselt projekteerimissektori konkurentsikeskkonna parandamine, eriti väärtuspõhise hankimise põhimõtete juurutamine. "Kuna erainvesteeringud kinnisvaraarendusse on vähenemas, toetuvad EKELi liikmed uute tellimuste osas üha rohkem riigile. Samas, täna veel riigihangetel valdavalt kasutatav, ainult madalaima hinna alusel hankimine, langetab teenuse kvaliteeti", sõnas Keijo Vaher. "Hind ei saa olla ainsaks valikukriteeriumiks".

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785