Autor: Ehitusuudised • 30. juuni 2020

EKELi juhatuse esimeheks valiti Keijo Vaher

Eesti Ehituskonsultatsiooniettevõtete Liidu (EKEL) uue juhatuse esimesel koosolekul valisid liikmed endi hulgast juhatuse esimeheks Sweco Projekt AS tegevjuhi Keijo Vaheri ning aseesimeheks KOKO arhitektid OÜ tegevjuhi Merike Rannu.
Sweco Projekt AS tegevjuht ja EKEL juhatuse esimees Keijo Vaher
Foto: RASMUS KOOSKORA

Äsjavalitud juhatuse esimehe sõnul on liidu sihiks endiselt projekteerimissektori konkurentsikeskkonna parandamine, eriti väärtuspõhise hankimise põhimõtete juurutamine. "Kuna erainvesteeringud kinnisvaraarendusse on vähenemas, toetuvad EKELi liikmed uute tellimuste osas üha rohkem riigile. Samas, täna veel riigihangetel valdavalt kasutatav, ainult madalaima hinna alusel hankimine, langetab teenuse kvaliteeti", sõnas Keijo Vaher. "Hind ei saa olla ainsaks valikukriteeriumiks".

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785