Autor: Ehitusuudised • 25. juuni 2020

Rail Baltica pidas betoonitootjatega läbirääkimisi

Eelmisel nädalal korraldas Rail Baltica projekti juhtiv Baltimaade ühisettevõte RB Rail teise veebikohtumiste etapi võimalike raudteeinfrastruktuuri osade pakkujatega. Kohtumistel keskenduti betoonelementidele.
Foto: Rail Baltica

Pärast paar kuud tagasi toimunud esimese ringi konsultatsioone jätkas Rail Baltica oma strateegiat suhelda otse tööstusettevõtetega.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785