Autor: Ehitusuudised • 19. juuni 2020

Eesti suurim üheaegselt töös olev uusarendus sai nurgakivi

Endise Kadaka aiandi alale rajatav 750 koduga Uus-Mustamäe naabruskond sai nurgakivi. Arendust vedava Rootsi börsifirma Bonava esindaja sõnul on Uus-Mustamäe arendusprojekt hetkel ilmselt kogu Eesti suurim üheaegselt töös oleva ehitusmahuga uusarendus, kus kokku on ehituses 340 uut korterit.

„Kuigi esimese etapi ehitustööd Uus-Mustamäel algasid juba 2019. aastal, otsustasime nurgakivitseremooniaga tähistada just teise ehitusetapi arenduse algust. Näeme, et ka pärast kinnisvaramaastikul ärevust külvanud kevadhooaega püsib inimeste huvi ja soov soetada kodu just uusarendustesse ning see annab enesekindlust jätkata Mustamäe suurima uusarenduse ehitusega täiskäigul ja aeglustamata," kinnitas Bonava Eesti tegevjuht Timo Riismaa.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785