Uudised
Ainult tellijale

Eesti suurim üheaegselt töös olev uusarendus sai nurgakivi

Endise Kadaka aiandi alale rajatav 750 koduga Uus-Mustamäe naabruskond sai nurgakivi. Arendust vedava Rootsi börsifirma Bonava esindaja sõnul on Uus-Mustamäe arendusprojekt hetkel ilmselt kogu Eesti suurim üheaegselt töös oleva ehitusmahuga uusarendus, kus kokku on ehituses 340 uut korterit.

„Kuigi esimese etapi ehitustööd Uus-Mustamäel algasid juba 2019. aastal, otsustasime nurgakivitseremooniaga tähistada just teise ehitusetapi arenduse algust. Näeme, et ka pärast kinnisvaramaastikul ärevust külvanud kevadhooaega püsib inimeste huvi ja soov soetada kodu just uusarendustesse ning see annab enesekindlust jätkata Mustamäe suurima uusarenduse ehitusega täiskäigul ja aeglustamata," kinnitas Bonava Eesti tegevjuht Timo Riismaa.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785