Autor: Ehitusuudised • 16. juuni 2020

Ehituses hakati töötajaid palkama

Pilt on pärit koroonaeelsest ajast.
Foto: Raul Mee
Viimased tööturu kiirstatistika andmed näitavad, et võrreldes kriisiajaga pöördus töösuhete arvu langus juuni alguses mõõdukaks kasvuks ehituse ning majutuse ja toitlustuse tegevusaladel, näitab statistikaamet kiirstatistika.

Eelmisel nädalal loodi 9350 uut töösuhet, viimati sai nii palju inimesi tööd selle aasta jaanuari lõpus, näitavad statistikaameti andmed. Lõpetati 5054 töösuhet, mida on veidi rohkem kui eelmise kuu esimesel nädalal, aga vähem kui sellele eelnevatel nädalatel.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785