Ants Vill • 12 juuni 2020
Uudised
Ainult tellijale

Priit Willbach: betoonteede ehitamine hoiab rahva raha kokku

Tehnikadoktor Priit Willbach tutvustas betoonteede ehitamise eeliseid maanteeametis juba kümme aastat tagasi. Siiani on ametkonnad ikkagi tõrjuvad selle innovatsiooni suhtes, kinnitab Willbach, kommenteerides äsjavalminud uurimust „2+2 maantee asfalt- ja betoonkatendi konstruktsiooni hinnavõrdlus tee 40-aastase elukaare jooksul”.

Foto: Raul Mee, fotograaf

Tehnikadoktorit Priit Willbachi on nimetatud ka Eesti betoonteede ehituse isaks, kuna ta on selle teema eestvedaja ja tutvustaja olnud juba aastaid. Hariduselt on ta teedeinsener, lõpetanud Tallinna Polütehnilise Instituudi, praeguse Tallinna Tehnikaülikooli. Praegu töötab ta Tallinna linnavalitsuse konsultandina.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785