Autor: Ants Vill • 12. juuni 2020

Priit Willbach: betoonteede ehitamine hoiab rahva raha kokku

Tehnikadoktor Priit Willbach tutvustas betoonteede ehitamise eeliseid maanteeametis juba kümme aastat tagasi. Siiani on ametkonnad ikkagi tõrjuvad selle innovatsiooni suhtes, kinnitab Willbach, kommenteerides äsjavalminud uurimust „2+2 maantee asfalt- ja betoonkatendi konstruktsiooni hinnavõrdlus tee 40-aastase elukaare jooksul”.
Foto: Raul Mee, fotograaf

Tehnikadoktorit Priit Willbachi on nimetatud ka Eesti betoonteede ehituse isaks, kuna ta on selle teema eestvedaja ja tutvustaja olnud juba aastaid. Hariduselt on ta teedeinsener, lõpetanud Tallinna Polütehnilise Instituudi, praeguse Tallinna Tehnikaülikooli. Praegu töötab ta Tallinna linnavalitsuse konsultandina.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785