Autor: Kai Saard • 11. juuni 2020

Personalijuhtide prognoosid: kes koondab, kes värbab, kes ootab

Kuidas on kriis mõjutanud ettevõtete töötajate arvu ja mida prognoosivad eri sektorite organisatsioonid aasta lõpuks? Kes ja kui palju on pidanud koondama, kellel on olnud võimalus värvata? Kelle jaoks kriisi lõpp juba paistab, kelleni pole veel jõudnudki? Oma kogemustest rääkisid Mammut Elemendi, Silikaat Grupi, Optimera Eesti ja Vanalinna Ehituse personalijuhid.
Foto: Toomas Huik, Postimees/Scanpix

Ehituse ja kinnisvaraga tegelevad ettevõtted on enda sõnutsi praegu veel pigem heas seisus. Optimera Estonia personalijuht Mari Oks ütleb, et töötajate arvu ei ole pidanud kriisi tõttu vähendama, küll aga peatati kõik värbamised ja püüti leida lahendusi, kuidas olemasoleva tööjõuga hakkama saada, kui samal ajal töökoormus suurenes.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785