Autor: Ehitusuudised • 8. juuni 2020

Video: neljarealine teelõik Ardust Võõbuni hakkab valmima

Foto: Andres Raudjalg
Tallinna-Tartu maantee uue neljarealise teelõigu ehitus Ardust Võõbuni on jõudmas lõpufaasi. Kuni juuni keskpaigani toimub viimase asfaltkihi paigaldamine, 11 kilomeetri pikkuse Ardu-Võõbu lõigu avamine liiklusele on planeeritud käesoleva aasta augustisse.

Asfalteerimistöid teostab Verston Ehitus OÜ, objekti peatöövõtja on AS GRK Infra ja Graniittirakennus Kallio Oy. Verstoni juhatuse esimehe Veiko Veskimäe sõnul kestab asfalteerimine veel kuni juuni keskpaigani.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785