Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 8. juuni 2020

Maailma moodsaimat saeveski rajamist hakkab koordineerima naisjuht

Metsä Gruppi kuuluv Metsä Fibre on teinud otsuse ehitada Soome, Raumale, maailma moodsaim saeveski. Uue saeveski ehitust asub juhtima Liisa-Maija Perävainio, kirjutas Metsamajandusuudised.
Rauma saeveskit asub juhtima Liisa-Maija Perävainio.
Foto: Metsä Fibre

Perävainio annab Rauma saeveski ehitusprojekti käigus aru projektijuhile Harri Haapaniemile. Ehitusprojekti käigus vastutab Perävainio personali värbamise, koolituse ja ohutuse eest. Kui saeveski 2022. aastal valmib, vastutab ta saeveski kui terviku töö eest.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785