Autor: Eva Kiisler • 1. juuni 2020

Kogenud trassiehitaja kaotas kasumis ligi kolm korda

Mullu nii Äripäeva ehitusfirmade kui taristuehituse TOPis teise koha napsanud vee- ja kanalisatsioonivõrkude ehitaja Viimsi Keevitus teostas mullu töid ligikaudu 50 objektil, kuid ettevõtte käive ja kasum kukkusid oluliselt.
Ettevõtte juht Jaak Ritso.
Foto: Andras Kralla

Alates 1992. aastast turul olnud Viimsi Keevitus OÜ tegeleb veevarustuse ja kanalisatsiooni välis- ning sisevõrkude ehitusega ning küttesüsteemide ja katlamajade paigaldusega ja projekteerimisega. Kontserni kuulub ka kinnisvara üürile andmise ja käitlemisega tegelev Viimsi Keevitus Kinnisvara.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785