Autorid: Eva Kiisler, Geret Perv • 28. mai 2020

Kes on ehituses suurimad kriisiajal maksuvõla kasvatajad?

Maksuamet hakkas esmaspäevast taas avaldama maksuvõlglaste infot. Toome Äripäeva Infopanga andmete põhjal välja 10 hetkel suurimat maksuvõlglast ehituse valdkonnas, kelle maksuvõlg on kriisi ajal kõige kiiremini kasvanud.
Enim on kriisiajal kasvanud aprilli lõpus Vanasadama kruiisiterminalile nurgakivi pannud YIT Ehituse maksuvõlg.
Foto: Raul Mee, fotograaf

Ehituses ja ehitusmaterjalide tootmises kasvasid maksuvõlad kasvasid alates 16. märtsist kuni 25. maini 29% ehk 71 177 433 euroni. Selle summaga on ehitusvaldkond maksuvõlglaste seas kaubanduse järel teisel kohal.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785