Uudised
Ainult tellijale

Regionaalhaigla ehitab uue psühhiaatriakliiniku laenuga

Euroopa Investeerimispank sõlmis Põhja-Eesti Regionaalhaiglaga 20 aastaks 25 miljoni suuruse laenulepingu, mis toetab nii uue psühhiaatriakliiniku ehitamist kui ka Y-korpuse rajamist, kus hakkavad tööle onkoloogia, hematoloogia ja patoloogia keskused.

Foto: Karin Kaljuläte, Ekspress Meedia/Scanpix

Uued rajatised võimaldavad kaasaegsete tehnoloogiate ja digitaliseerimise abil tervishoiuprotsesse veelgi enam optimeerida. Eriti suurt kasu toob uue hoone rajamine psühhiaatriakliinikule, mis saab siis välja kolida 140-aastastest tööruumidest Seewaldi kinnistul, Paldiski maanteel. Kolimise peamine eesmärk on parandada palatite ja patsientide puhkealade mugavust, kvaliteeti ja turvalisust ning luua tervishoiutöötajatele kaasaegne töökeskkond.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785