Autor: Ehitusuudised • 26. mai 2020

Regionaalhaigla ehitab uue psühhiaatriakliiniku laenuga

Euroopa Investeerimispank sõlmis Põhja-Eesti Regionaalhaiglaga 20 aastaks 25 miljoni suuruse laenulepingu, mis toetab nii uue psühhiaatriakliiniku ehitamist kui ka Y-korpuse rajamist, kus hakkavad tööle onkoloogia, hematoloogia ja patoloogia keskused.
Foto: Karin Kaljuläte, Ekspress Meedia/Scanpix

Uued rajatised võimaldavad kaasaegsete tehnoloogiate ja digitaliseerimise abil tervishoiuprotsesse veelgi enam optimeerida. Eriti suurt kasu toob uue hoone rajamine psühhiaatriakliinikule, mis saab siis välja kolida 140-aastastest tööruumidest Seewaldi kinnistul, Paldiski maanteel. Kolimise peamine eesmärk on parandada palatite ja patsientide puhkealade mugavust, kvaliteeti ja turvalisust ning luua tervishoiutöötajatele kaasaegne töökeskkond.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785