Autor: Ehitusuudised • 17. mai 2020

"Pole põhjust arvata, et ehituses probleeme pole"

Hiljuti kritiseeris piirdetarindite spetsialist Alar Piirfeld Eesti ehituspoliitikat, esitades väite, et Eesti ehitusnormid ja kvaliteedinõuded on kehval järjel: ehitatakse hetkesituatsiooni silmas pidades ning enamiku ehitushangete kriteerium on odavaim hind. Palusime "Eestis ehitatakse Nif-Nifi maju, sest Naf-Nafi maju ei osata tahta" toodud seisukohti kommenteerida Eesti Ehitusinseneride Liidu, Majadus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi ja Tallinna Tehnikaülikooli esindajail.
Foto: Indrek Susi

Suhtume valdkonna parendamise ettepanekutesse tõsiselt

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785