Autor: Ain Alvela • 27. aprill 2020

Eestis ehitatakse Nif-Nifi maju, sest Naf-Nafi maju ei osata tahta

Piirdetarindite spetsialist Alar Piirfeld ei jäta Eesti praeguses ehituspoliitikas kivi kivi peale, nimetades seda kodukootud süsteemiks, milles lähtutakse vaid sellest, kuidas odavamalt ehitada.
Foto: Myagilepartner

Fassaadiehituse ja teiste piirdetarindite spetsialist ning OÜ Tarmatrade tehniline konsultant Alar Piirfeld (MSc) teeb maatasa Eesti praeguse ehitusnormide süsteemi, öeldes, et selles puudub inseneride piisav ja süsteemne oskusteave, mis omakorda soosib odavat ja seetõttu ka madala kvaliteediga ehitamist.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785