Autor: Ehitusuudised • 15. mai 2020

Tartu alustab Annelinna tänavavalgustuse rekonstrueerimist

Sel suvel alustatakse Annelinna tänavavalgustuse rekonstrueerimist. 2021. aasta lõpuks saab linna suurim elurajoon kaasaegse ja energiasäästliku tänavavalgustuse.
Foto: Tartu Linnavalitsus

Abilinnapea Raimond Tamme sõnul on Tartu võtnud suuna kogu linna tänavavalgustuse uuendamisele, et vähendada valgustuse energiatarvet, suurendada valgustite töökindlust ning parandada valgustuse kvaliteeti. „Annelinna tänavavalgustuse rekonstrueerimisel on oluline positiivne mõju sealsele elukeskkonnale laiemalt, sest valgustus on otseselt seotud ka turvalisuse ning liiklusohutusega," ütles Tamm.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785