Uudised
Ainult tellijale

Eesti Geoloogiateenistus avas digitaalse geoloogiafondi

Avatud digitaalses geoloogiafondis on leitavad kõik varem paberkandjatel olnud materjalid. Digitaliseerimise projekti käigus skaneeriti vanad pabertoimikud ja kaardid. Kokku digiteeriti üle 736 000 lehe ja 7000 ruumikuju ning arendati fondi tarkvara.

Foto: Postimees/Scanpix

EGT geoinformatsiooni osakonna juhataja Mariliis Aren: „Oleme geoloogiafondiga astunud uude ajajärku. Fondi avaliku teenuse otsingusüsteem võimaldab leida maapõue valdkonna uuringute aruandeid koos asukohainfo ja muude täiendavate materjalidega ning neid soovi korral alla laadida. Geoloogiafondi rakendus on saadaval eesti, vene ja inglise keeles ning vähendatud funktsionaalsusega kasutatav ka nutiseadmetes.“

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785