Uudised
Ainult tellijale

Lammutustoetuse tingimused muutuvad taotlejaile soodsamaks

Eilsel kabinetinõupidamisel kiitis valitsus heaks määrusemuudatuse, millega muutuvad kohalikele omavalitsustele mõeldud lammutustoetuse tingimused. Kasvab toetuse määr, kaovad Tallinna ja Tartu piirmäärad ning laieneb nii rajatiste kui ka abikõlblike kulude ring, millele toetust saab küsida.

Foto: Raul Mee, fotograaf

Majandus- ja taristuminister Taavi Aas sõnas, et 5 miljoni euro suurusel lammutamise meetmel on oluline mõju nii elukeskkonna kvaliteedi parandamisele kui ka ehitussektori toetamisele keerulistes oludes. „Asustamata ja ohtlike ehitiste lammutamisega saab muuta elukeskkonda turvalisemaks ning luua võimalusi uute ruumilahenduste loomiseks, olgu see siis esteetilistel või praktilistel kaalutlustel,“ rääkis ta. „Lammutustegevus panustab loomulikult ka kohaliku tööhõive säilitamisse olukorras, kus kriisi tõttu on tööhõive määr igas kohalikus omavalitsuses langenud.“

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785