Autor: Eva Kiisler • 24. aprill 2020

Kalkulaator: palju maksta maalrile, palju ehitusjuhile?

Statistikaamet avas rakenduse, mille abil saab võrrelda enda saadavat või ettevõtte makstavat töötasu teiste sama ala töötajatega. Rakendusest selgub nii töötajate mediaanpalk kui samal erialal töötavate inimeste arv Eestis.

Rakenduse abil saab hinnata töötasu ametigrupi mediaanpalgaga võrreldes.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785