Autor: Eva Kiisler • 13. aprill 2020
Ainult tellijatele

„Tekkinud olukord on kõike muud kui meeldiv“

Ehitus on üks vähestest sektoritest, mille toimimist pole koroonakriis veel jõudnud põhjalikult räsida. Kõige enam peavalu põhjustab ehitusettevõtetele pandeemiatingimustes töö jätkamisel tähtaegade täitmine ja projektide külmutamisega kaasnev ennustatav langus lähikuudel, selgus Ehitusuudiste korraldatud küsitlusest.

EG Ehituse juhatuse esimehe Ahto Aruväli sõnul pole koroonakriisi esimesed nädalad ettevõttele veel järsku langust ega suurt tegevuse toppamist kaasa toonud.
Autor: Raul Mee

„Ettevõte jääb ellu, kui tagatakse töötajate tervis ja lepingute täitmine. Kuna ehitussektorile ei ole kehtestatud sulgemist, vaid on kahemeetriste vahede ja isikukaitsevahendite kasutamise reeglid, siis ehitustegevus veel halvatud õnneks ei ole. Ehitusprotsessi saab ka vajadusel konserveerida,“ ütles üldehituse, hüdroisolatsioonitööde ja raudbetoonkonstruktsioonide remondiga tegeleva Traveter Ehituse ja Traveter statyba UAB ning hüdroisolatsioonilahendusi müüva ja paigaldava Primostari juhatuse liige Indrek Uusalu.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688