Ehitusuudised  • 24 märts 2020
Uudised
Ainult tellijale

Volvo ehitustehnika esindaja sai uue keskuse

Volvo ehitustehnika volitatud esindaja Eestis, Sweconi uus teeninduskeskus valmis Tallinna ringtee ääres Rae vallas Kurna külas Õlleköögi teel. Keskuse ehitusel arvestati ehitustehnika müügiks vajalike eripäradega ja piirkonna lähiaastate arengupotentsiaaliga. Keskuse ehitas Mapri Ehitus.

Foto: Swecon

Merle Kurvits, Swecon ASi tegevjuht ” Sweconi uus töökoda ja kontor on esimene hoone, mis on ehitatud just täpselt meie vajadusi ja ootusi silmas pidades ning võimaldab teostada teenindust kõikidele Volvo ehitustehnika masinatele olenemata suurusest. Keskus on loodud, pidades silmas tulevikuvajadusi nii kontori- kui ka töökoja poolel.”

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785