Autor: Ehitusuudised • 24. märts 2020

Volvo ehitustehnika esindaja sai uue keskuse

Volvo ehitustehnika volitatud esindaja Eestis, Sweconi uus teeninduskeskus valmis Tallinna ringtee ääres Rae vallas Kurna külas Õlleköögi teel. Keskuse ehitusel arvestati ehitustehnika müügiks vajalike eripäradega ja piirkonna lähiaastate arengupotentsiaaliga. Keskuse ehitas Mapri Ehitus.
Foto: Swecon

Merle Kurvits, Swecon ASi tegevjuht ” Sweconi uus töökoda ja kontor on esimene hoone, mis on ehitatud just täpselt meie vajadusi ja ootusi silmas pidades ning võimaldab teostada teenindust kõikidele Volvo ehitustehnika masinatele olenemata suurusest. Keskus on loodud, pidades silmas tulevikuvajadusi nii kontori- kui ka töökoja poolel.”

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785