Autor: Ehitusuudised • 23. märts 2020

Merko hakkab kagupiiri ehitama

Foto: Reigo Teervalt, Õhtuleht/Scanpix
Politsei- ja Piirivalveamet teatas, et Eesti kagupiiri maismaaosa taristu projekteerimise ja ehitustööde teostamise hankel kuulutati edukaks Merko Ehitus Eesti ja GRK Infra ühispakkumus.

Ühispakkumuse maksumus oli ligikaudu 14,7 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks. Projekteerimis- ja ehituslepingu sõlmimisest informeerib AS Merko Ehitus börsi vahendusel. Tööde teostamisel on 51:49 suhtega juhtiv partner AS Merko Ehitus Eesti.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785