Autor: Ehitusuudised • 12. märts 2020

Ehitusmess ja sisustusmess lükkuvad suve algusesse

1.- 4. aprillini ja 17.- 19. aprillini Eesti Näituste messikeskuses toimuma pidanud rahvusvahelised messid Eesti ehitab ja Interjöör lükkuvad suve algusesse.
Foto: Erlend Staub

Arvestades Euroopa epidemioloogilist olukorda, rahvusvahelisi liikumispiiranguid, eksponentide ja messikülastajate ohutust, võttis Eesti Näituste AS vastu otsuse lükata aprillis toimuma pidanud ehitus- ja sisustusmesside toimumine edasi. Oleme konsulteerinud Terviseametiga ja valdkonna esindajatega ning sellest lähtuvalt otsustanud nimetatud messid korraldada käesoleva aasta mai lõpus ja juuni alguses, mil eeldatavalt epidemioloogiline olukord Euroopas on stabiliseerunud. Ehitusmess Eesti ehitab 2020 toimub 27. – 30. mail 2020 ning sisustusmess Interjöör 12.- 14. juunil 2020.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785