Autor: Ehitusuudised • 6. märts 2020

Ehituse ABC soovib tõusta ehitustarvete jae- ja hulgimüügi turuliidriks

Eesti vanim ehitustarvete jae- ja hulgimüügikett Ehituse ABC avas Tallinnas oma kaheteistkümnenda ehituskaupluse.

Ehituse ABC müügi- ja turundusdirektori Margo Pruunlepa sõnul tähendab Väike-Järve Ehituse ABC avamine ettevõttele uue ajastu algust. „Väike-Järve Ehituse ABC on meie kaasaegsaim ja avaraim ehituskauplus, kus lisaks laiale tootevalikule oleme rõhku pannud ka meeldivale ostukogemuse tagamisele läbi avarama ostukeskkonna, kaasaegsemate väljapanekute ning iseteeninduskassade,“ selgitas Pruunlep, lisades, et lähiaastatel on eesmärk uuendada ka teisi keti ehituskauplusi ning tõusta Eesti ehitustarvete jae- ja hulgimüügi valdkonna turuliidriks.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785