Autor: Ehitusuudised • 5. märts 2020

Go Track tegi rekordkäibe

Taristuehitusettevõtte Go Tracki käive kasvas 2019. aastal 50 protsenti, ulatudes rekordilise 14,4 miljoni euroni. Ettevõtte ärikasum oli eelmisel aastal 0,5 miljonit eurot.
Raudtee-ehitustööd Klooga jaamas 2019.
Foto: GoTrack

„Raudtee-ehituses mõjutab käivet oluliselt tööde iseloom, seega oleme kasvanud mitmete suuremahuliste tööde arvelt, mille raames tarnisime iseseisvalt ka ehitusmaterjalid: rööpad, liiprid, killustik, aga ka mitmesugused täitematerjalid,“ selgitab Go Tracki juhataja Kalvi Pukka.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785