Autor: Ehitusuudised • 23. veebruar 2020

Tehnikaülikooli aasta arendustöödest kaks kuuluvad ehituse valdkonda

Tehnikaülikooli aasta arendustöödeks 2019 kuulutati elektrit tootev teekatend ja valgustehnika labori mõõteteenuste ning uudse mõõtemeetodi ja mõõtevahendi väljatöötamine.
Foto: TalTech

Arendustöö „Tark teekatend (teekatendisse integreeritud päikeseenergial töötav digitaliseeritud multifunktsionaalne moodul)“ uurimisrühma kuuluvad Malle Krunks, Andres Krumme, Allan Lahi, Arvo Mere, Ilona Oja Acik, Veljo Sinivee, Nicolae Spalatu, Viktoria Vassiljeva, Mihkel Viirsalu ja Daniil Denissov. Töö võitis ülikoolisisesel konkursil teise koha.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785