Ehitusuudised  • 7 veebruar 2020
Uudised
Ainult tellijale

Rail Baltica meeskonnaga liitub rahvusvahelise raudteetööstuse ekspert

Rahvusvahelise raudteetööstuse vanemekspert Mark Loader nimetati RB Rail ASi programmi juhiks ja juhatuse liikmeks. Tema ülesandeks on jälgida ettevõttes projektihaldussüsteemide väljatöötamist ja juurutamist, sealhulgas ajakava, riskide, kulude ja muudatuste juhtimist.

Mark Loaderil on enam kui 35-aastane töökogemus ülemaailmses raudtee- ja taristutööstuses. Lisaks on ta töötanud pikamaaraudtee projektide juures Euroopas, Kanadas, USA-s, Aasias ja Austraalias. Tal on kogemused keerukate raudteeprojektide juhtimissüsteemide väljatöötamises ja rakendamises, sealhulgas piiriüleste projektide ajakava, riskide, kulude ja muudatuste juhtimises. Ta on arendanud ja juhtinud tulemuslikke meeskondi ning pakkunud juhtimisalast abi keerukate projektide elluviimisel. Viimati töötas ta Kuala Lumpuris Malaisia kiirraudteekorporatsioonis projektijuhina, arendades ja rakendades seal kogu projektihaldamise protsessi.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785