Autor: Ehitusuudised • 6. veebruar 2020

Hoonete ehitus parandas Nordeconi käivet

Kuigi käivet teenis ehitusettevõte Nordecon neljandas kvartalis mullusest pea 10% rohkem, viisid suurenenud finantskulud ja tulumaks võrdlusperioodist väiksema puhaskasumini.
Foto: Raul Mee

Neljanda kvartali käibeks kujunes 61,2 miljonit eurot ning puhaskasumiks 1,25 miljonit eurot, mis teeb 0,03 eurot aktsia kohta. 2018. aasta neljandas kvartalis teeniti 55,9 miljonit eurot käivet ning 1,67 miljonit puhaskasumit.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785