Autor: Eva Kiisler • 4. veebruar 2020

Eskaro ühendas endaga Venemaa värvitootja

27. jaanuaril allkirjastasid ühinemiskokkuleppe Venemaa kaks suurt värvitootjat Eskaro Chemical AS ja Stolyar OÜ, mida tuntakse kaubamärgi Optimist järgi. Ühinenud ettevõtted tegutsevad edaspidi Eskaro nime all.
Foto: Andras Kralla

Uus ühendus kuulub rahvusvahelisse gruppi Eskaro Group AB, millel on laki- ja värvitehased Venemaal, Ukrainas, Valgevenes, Eestis ja Soomes. Eskaro AS kuulub Eskaro Group AB alates 2008. aastast.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785