Autor: Anu Lill • 29. jaanuar 2020

Embachist saab Nordeconi tütarettevõte

Nordecon teatas täna börsile, et seoses kavandatud sidusettevõtte Embach Ehituse kapitali struktuuri muudatustega hakkab Nordeconile kuuluma 51% suurune enamusosalus ning Embach Ehitusest saab Nordecon ASi tütarettevõtja.
Embach Ehituse juht Andres Salusaar.
Foto: Marek Metslaid

Muudatuse elluviimine eeldab konkurentsiameti nõusolekut ning jõustub pärast äriregistris vastava kande registreerimist. Muudatus loodetakse lõpule viia 2020. aasta esimeses kvartalis.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785