Autor: Liina Laks • 15. jaanuar 2020

Merko Ehitus plaanib Lätis 260 miljoni euro suurust arendust

Daugava jõgi Riia. Alexander Ryumin/TASS
Foto: Alexander Ryumin, TASS/Scanpix
Läti tütarfirma SIA Merks teatas kohalikule meediale, et plaanib enam kui veerand miljardi euro suurust hiidinvesteeringut. Emafirma jäi detailide osas kidakeelseks.

Merko Ehitus teatas börsile, et arendus- ja investeerimismahud, mis meediast läbi käisid – täpsemalt enam kui 260 miljoni euro suurune kinnisvara arendusprojekt Riias –, on vaid esialgsed ja hinnangulised ja võivad veel ajas muutuda. Merko kinnitas, et kui vastavad otsused on langetatud ja arendustöödega algust tehakse, annab Merko Ehitus sellest investoritele teada.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785